Meditatii Istorie - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Istorie 2018-08-02T15:51:34+00:00

Meditatii Istorie Timisoara

Meditatiile istorie se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati nu note„

TESTEAZA GRATUIT INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
O NOTA MAI MARE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la limba romana?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place istoria

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500 RON 400 RON

REZERVA-TI UN LOC

Timisoara este resedinta si cel mai mare oras al judetului Timis din regiunea Banat, din vestul Romaniei.  Timisoara este, dupa Bucuresti si Iasi, al treilea centru cultural al tarii datorita marimii si diversitatii ofertei culturale . Din punct de vedere touristic, Timisoara detine cel mai mare anasamblu de cladiri istorice din Romania.

In acest oras cultural, in Timisoara,  s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea, un centru cu traditie ce are o vechime de 7 ani, unde elevii, studentii si toti cei dornici sa invete si sa performeze pot lua parte la meditatii si cursuri care se desfasoara la toate disciplinele scolare si la majoritatea  limbilor straine.

istoria este disciplina studiata din clasele scolii gimnaziale si chiar reprezinta proba la examenele nationale. Pentru ca fiecare elev sa isi poate insusii cu usurinta cunostintele si notiunile necesare performantei scolare, Centrul Educational Unirea din Timisoara desfasoara meditatii la istorie. Meditatiile la istorie din Brasov se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functe de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.