Meditatii Italiana - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Italiana 2018-06-09T10:35:29+00:00

Meditatii Italiana

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este al doilea oras ca marime din Romania si este un important centru economic si cultural in vestul tarii. In orasul Timisoara, cu o vechime de 7 ani, exista Centrul Educational Unirea care isi propune sa ajute elevii, studentii si pe toti cei dornici sa invete  si sa exceleze prin desfasurarea de cursuri si meditatii atat petru limbile straine cat si pentru toate disciplinele scolare.

Limba italiana face parte din familia limbilor romanice, grupa italo-romanica. Are peste 100 de milioane de vorbitori nativi. Fiind o limba care este cautata in numeroase domenii de activitate precum cel al artei, al bucatariei, al muzici si pentru multe alte activitati sociale nu ne ramane decat sa aprofundam si sa invatam aceasta limba.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara se desfasoara medtatii la limba italiana atat pentru incepetori cat si pentru avansati, care au loc intre profesor si un singur participant ceea ce ofera mai mult timp de studiu, o flexibilitate a programului si o usurita in adaptarea  modului de invatare notiunilor necesare si totodata a conversatiei fara de care o limba straina nu se poate stapanii.

Aceasta limba straina se poate invata urmand sedintele de meditatii la limba germana din cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara care isi propune asimilarea cu usurinta a notiunilor acestei limbi de catre toti cei dornici.