Meditatii Spaniola - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Spaniola 2018-06-09T10:37:54+00:00

Meditatii Spaniola

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este un oras multicultural, influentat de diversele comunitati entice in special de cea germana, maghiara si sarba. Timisoara este supranumit “Mica Viena” ca urmare a vietii culturale bogate, a vestigiilor istorice.

In acest oras cultural, in Timisoara,  s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea, un centru cu traditie ce are o vechime de 7 ani, unde elevii, studentii si toti cei dornici sa invete si sa performeze pot lua parte la meditatii si cursuri care se desfasoara la toate disciplinele scolare si la majoritatea  limbilor straine.

Spaniola este pe locul doi ca cea mai vorbita limba în lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba.

Astfel ca in cadrul centrului se desfasoara cursuri la limba spaniola pentru orice nivel de studiu si la mai multe interval orare, fiind astfel accesibile tuturor doritorilor.

Meditatiile la limba spaniola au ca scop dobandirea cunostintelor intr-un timp mai scurt si punerea accentului pe clarificarea neintelegerilor intr-un cadru restrains, realizandu-se doar intre un participant si profesorul meditator. Meditatile au ca avantaje programul flexibil stabilt de catre participant si timpul mai mare acordat in totalitate de catre profesor elevului/participantului, ceea ce duce mai repede la obtinerea rezultatelor dorite  si la performanta.