Unirea Online - Centrul Unirea Timisoara

UNIREA ONLINE

Invata de acasa, invata in siguranta!

ORICAND, ORIUNDE, ONLINE!

Profesorii nostri sunt doar la un click distanta sa te indrume si sa te ajute in orice situatie, in siguranta, din confortul casei tale.

Pentru ca fiecare sedinta se desfasoara live, profesorul are posibilitatea de a se adapta si de a se orienta catre nevoile specifice fiecarui cursant in parte, in timp real.

MEDITATII ONLINE

Centru acreditat
Flexibilitate
Profesori cu experienta
Siguranta
Cursuri personalizate
Diversitate
Materiale incluse
Rezultate rapide

Aplica pentru sedinta demo gratuita

#staminsiguranta

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE MEDITATIILE ONLINE

Centrul Unirea ofera meditatii pentru limbi straine si pentru toate disciplinele scolare.
Aplica pentru sedinta demo gratuita!

Sedintele se desfasoara ONLINE, in timp real. Profesorul te asista pe toata durata sedintei, iti explica si iti raspunde la intrebari. Dispunem de echipamente performante, de ultima generatie, iar cursurile se desfasoara pe platforme securizate, cu licenta: Zoom, Google Meet, etc…

Meditatiile se pot desfasura individual sau impreuna cu unul sau mai multi colegi.

Ai nevoie doar de conexiune la internet, calculator sau telefon/tableta, casti si microfon.

Sedintele se pot inregistra, la cerere, pentru feedback si siguranta.

Durata unei sedinte este de 100 minute (2 ore academice a cate 50 minute fiecare) cu posibilitatea unei pauze de 5-10 minute la jumatatea sedintei.

Dupa participarea la sedinta demonstrativa (20 min), programul se stabileste in functie de disponibilitatea fiecaruia si toate detaliile se transmit prin telefon sau email.

Plata se poate face online, prin transfer bancar sau prin depunere numerar la ghiseul bancii, in contul specificat pe factura. Plata se poate face pentru fiecare sedinta sau pentru un pachet de 5 sau 10 sedinte.

CURSURI LIMBI STRAINE ONLINE

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE CURSURILE DE LIMBI STRAINE ONLINE

Centrul Unirea ofera cursuri de grup pentru limbi straine, orice nivel, de la Incepator la Avansat.
Cursurile se organizeaza in grupe de 3-6 persoane. Pentru stabilirea nivelului, se poate da o testare gratuita.

Sedintele se desfasoara ONLINE, in timp real. Profesorul te asista pe toata durata sedintei, iti explica si iti raspunde la intrebari. Dispunem de echipamente performante, de ultima generatie, iar cursurile se desfasoara pe platforme securizate, cu licenta: Zoom, Google Meet, etc.

Ai nevoie doar de conexiune la internet, calculator sau telefon/tableta, casti si microfon.

Sedintele se pot inregistra, la cerere, pentru feedback si siguranta.

Un curs este format din mai multe module, care sa acopere toate nivelurile de limba conform Cadrului European Comun de Referinta, de la Incepator la Avansat (A1-C2). In functie de nivelul pe care il ai si nivelul la care doresti sa ajungi, va trebui sa parcurgi un anumit numar de module. Un modul online este format din 10 sedinte a cate 2 ore fiecare. Durata unei sedinte este de 100 minute (2 ore academice a cate 50 minute fiecare) cu posibilitatea unei pauze de 5-10 minute la jumatatea sedintei.

Programul este fix si se stabileste in prealabil pentru toate cele 10 sedinte ale unui modul, iar toate detaliile se transmit prin telefon sau email.

Plata se poate face online, prin transfer bancar sau prin depunere numerar la ghiseul bancii, in contul specificat pe factura. Plata se face integral pentru fiecare modul.

Centrul Unirea este mai mult decat un centru educational, este o comunitate unde intri in contact cu oameni care te inspira, te sprijina si te ajuta sa obtii rezultatele dorite. Este suportul perfect pentru fiecare dintre noi, ce ne ofera superputerea de a excela, de a invata, de a ne exprima si cel mai important, ce ne ajuta sa ne descoperim sau sa ne redescoperim pentru a putea fi in final cea mai buna versiune a noastra.

SHOPPING CART

close
Call Now Button
Open chat